AVM CHEAPER scaled

Ons prijsbeleid (NL/BE)

Het Belang van Vakmanschap en Kwaliteit in Prijsbepaling

Bij “Army Vehicle Marking” omarmen we met passie de unieke geschiedenis en restauratie-inspanningen die elk voertuig vertegenwoordigt. Onze prijsstelling, ongeveer 1 euro per inch per karakter, getuigt van ons diepgaand begrip van de waarde die we toevoegen aan uw geliefde oldtimer, klassieke militaire motorfiets, gepantserd voertuig of tank.

De keuze voor deze prijsstelling is doordacht. Het reflecteert niet alleen de kwaliteit van onze hoogwaardige sjabloneerfolie, verkregen van onze betrouwbare leverancier, maar ook de duurzaamheid en authenticiteit die deze materialen toevoegen aan onze militaire markeringen en sjablonen.

We erkennen de vele uren research en artistiek vakmanschap die nodig zijn voor het beletteren van voertuigen. Onze toewijding aan op maat gemaakte sjablonen, markeren met militair historisch correcte precisie, en het leveren van advies, historisch onderzoek en vervaardigen van verfsjablonen van topkwaliteit vormt de kern van ons werk. Deze inspanningen rechtvaardigen de prijs die de waarde van vakmanschap weerspiegelt en respect toont voor de investering die u in uw voertuig heeft gedaan.

Het hanteren van een prijs van ongeveer 1 euro per inch per karakter stelt ons in staat niet alleen de kosten van hoogwaardige materialen te dekken, maar ook eerlijk te compenseren voor de expertise en toewijding die onze vakmensen in elk project steken. Het is een eerlijke weerspiegeling van de waarde die wij toevoegen aan uw voertuig, terwijl het ons in staat stelt een op maat gemaakte benadering te behouden die recht doet aan het unieke karakter van elk project.

Bij “Army Vehicle Marking” streven we niet alleen naar het leveren van militaire markeringen en sjablonen; we willen een blijvende indruk achterlaten op uw voertuig, één die de rijke geschiedenis en restauratie-inspanningen weerspiegelt.

AVM KNOWING INCHES

Ons Prijsbeleid:

De prijsfilosofie van “Army Vehicle Marking” erkent de intrinsieke waarde van elk voertuig en de uitgebreide restauratie-inspanningen van eigenaren. In tegenstelling tot het idee van “penny wise, pound foolish” pleiten wij voor een op maat gemaakte benadering van prijsstelling, variërend tussen 0,75 en 1,25 procent van de waarde van het voertuig. Door de prijs af te stemmen op het unieke verhaal en de restauratiejourney van elk voertuig, zorgen wij ervoor dat de finishing touch in overeenstemming is met de algehele investering die eigenaren hebben gedaan.

Elk voertuig is uniek, met zijn eigen verhaal erachter. Daarom leveren we alleen klantgerelateerde aanpassingen in overleg met u.

“Penny Wise, Pound Foolish” & “Comparing Apples and Oranges”:

Wat is de finishing touch van uw geliefde voertuig waard?

Uw oorspronkelijke aankoop… 10.000,– / 20.000,– ?
Uw NOS-onderdelen, maken, kopen & repareren… 5.000,– / 15.000,– ?
Uw extra speciale gereedschappen & uitrusting… 2.500,– / 5.000,– ?
Uw restauratiewerk… 1.000 / 1.500 / 3.000 uur plus?
Totale restauratiewaarde van uw object… 20K+ / 50K+ / 75K+ ?

Wat is uw finishing touch…

… 1 procent, 1 promille van uw totale restauratie?
Uw militaire markeringen & sjablonen… via uw “buurman’s neefje vage bekende” voor een prikkie?

Of…

Army Vehicle Marking . com
Army Vehicle Marking . com

… OP MAAT GEMAAKT Militaire Uitrusting, Eenheid & Voertuigmarkering, Decals & Verfsjablonen VOOR U met militair historisch correcte precisie.

WWII – Verfsjablonen – verkrijgbaar in alle inchmaten en historisch correcte (militaire) lettertypen.

Penny wise, pound foolish & Comparing apples and oranges.
Penny wise, pound foolish & Comparing apples and oranges.