AVM Stencil 010a

Missie, Visie & Strategie (NL/BE)

Het Streven naar Historische Nauwkeurigheid bij Leger Voertuig Markering:

Een Perspectief op Missie, Strategie en Waarden.

Inleiding:

“Army Vehicle Marking” is voortgekomen uit een toegewijde inspanning met een duidelijk doel: het verstrekken van historisch nauwkeurige markeringen, decals en sjablonen voor militaire voertuigen en tanks uit de Tweede Wereldoorlog. Deze toewijding wordt gedreven door een passie voor het behouden van historische authenticiteit en ervoor te zorgen dat deze voertuigen, die een cruciale periode in de wereldgeschiedenis vertegenwoordigen, op een nauwkeurige manier worden gemarkeerd.
Deze pagina gaat dieper in op de missie, visie, strategie, doorlooptijd en prijsstelling van “Army Vehicle Marking” om te verduidelijken waarom het uitsluitend totaal aangepaste historisch correcte projecten uitvoert.

Onze Missie, Visie & Strategie:

De kern van “Army Vehicle Marking” ligt in het adresseren van de noodzaak voor nauwkeurige historische markeringen op geallieerde militaire voertuigen, met name uit de Tweede Wereldoorlog.
Onze missie is helder: het worden van de voornaamste expert en partner in het verstrekken van historisch accurate markeringen voor voertuigen, waarbij eigenaren worden ondersteund om authenticiteit te bereiken in hun historische voertuigherstel. De visie strekt zich uit voorbij het heden, met de ambitie om de meest uitgebreide database en informatiebron te worden over met name geallieerde voertuigmarkeringen uit de Tweede Wereldoorlog, waarbij dit cruciale aspect van geschiedenis wordt behouden voor toekomstige generaties.

De strategie omvat het benutten van meer dan 40 jaar ervaring, het gebruik van persoonlijke en online archieven, en het digitaliseren van originele documentatie uit de met name de Tweede Wereldoorlog. Door nauwkeurige digitale schaalbare lettertypen te ontwikkelen op basis van historische richtlijnen, waarborgen wij de hoogste normen op het gebied van historische nauwkeurigheid. De waarden van service, klantgerichtheid, historisch bewustzijn en een diep besef van geschiedenis zijn verankerd in de ethos van “Army Vehicle Marking”.

Onze Doorlooptijd:

De doorlooptijd voor projecten die worden aangenomen door “Army Vehicle Marking” is een getuigenis van de minutieuze aandacht die wordt besteed aan elk historisch detail. Met een gemiddelde doorlooptijd van 3 tot 5 maanden benadrukken wij de uniekheid van elk voertuig, waarbij wordt erkend dat haasten ten koste gaat van de kwaliteit van historische nauwkeurigheid. Deze benadering is gebaseerd op de overtuiging dat de finishing touch van een historisch voertuig niet overhaast mag zijn, maar eerder een doordacht en historisch nauwkeurig proces.

Ons Prijsbeleid:

De prijsfilosofie van “Army Vehicle Marking” is geworteld in het erkennen van de intrinsieke waarde van elk voertuig en de uitgebreide restauratie-inspanningen die eigenaren hebben geïnvesteerd. Het verwerpt het idee van “penny wise, pound foolish” en pleit voor een op maat gemaakte benadering van prijsstelling, variërend tussen 0,75 en 1,25 procent van de waarde van het voertuig. Door de prijs af te stemmen op het unieke verhaal en restauratieproces van elk voertuig, zorgt “Army Vehicle Marking” ervoor dat de finishing touch in verhouding staat tot de algehele investering van de eigenaren.

Conclusie:

“Army Vehicle Marking” staat als een baken van authenticiteit in het domein van markeringen voor geallieerde militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Gedreven door een missie om hoeder te zijn van historische nauwkeurigheid, onderstreept de strategie, doorlooptijd, prijsstelling en een toewijding aan kwaliteit en precisie. Door deze principes hoog te houden, is “Army Vehicle Marking” niet alleen een dienstverlener, maar een integraal onderdeel van het behoud van de rijke geschiedenis en offers die elk gemarkeerd militair voertuig belichaamt.

AVM Stencil 010a