AVM GOOD CHEAP FAST scaled

Onze doorlooptijd (NL/BE)

Onze Doorlooptijd:

De doorlooptijd voor projecten uitgevoerd door “Army Vehicle Marking” getuigt van de nauwgezette aandacht die wordt besteed aan elk historisch detail. Met een gemiddelde doorlooptijd van 3 tot 5 maanden benadrukken we de uniciteit van elk voertuig, waarbij we erkennen dat haasten ten koste gaat van de kwaliteit van historische nauwkeurigheid. Deze benadering is gebaseerd op de overtuiging dat de finishing touch van een historisch voertuig niet overhaast, maar eerder een doordacht en historisch nauwkeurig proces moet zijn.

Gebaseerd op historisch correcte documentatie helpen we u graag met de finishing touch van uw geliefde voertuig. We beschikken over materiaal uit onze eigen archieven verzameld gedurende de afgelopen 40+ jaar, huidig internationaal archiefonderzoek door ons en/of aangeleverd door u.

Kwaliteit en haastwerk gaan naar onze mening niet samen. Heeft u, als trotse eigenaar, uw geliefde voertuig binnen 1000 uur gerestaureerd?

Bovendien is elk voertuig uniek met zijn eigen verhaal erachter. Daarom leveren we alleen klantspecifieke aanpassingen in overleg met u. We hanteren daarom een gemiddelde doorlooptijd van 3 tot 5 maanden om u te voorzien van historisch correcte aangepaste markeringen.

Neem dus tijdig contact met ons op.

AVM CHEAPER